Få styr på julens gaver på en hyggelig bustur

Julen nærmer sig med hastige skridt, men har du stadig ikke fået styr på alle julegaverne? Tag på en hyggelig bustur til julemarkeder i Lübeck, Friedrichstadt eller på Bakken og få styr på de sidste julegaver i smukke omgivelser. Her på siden forklarer vi, hvordan busture til julemarkeder med julegaver kan få julefreden til at sænke sig over dig, din familie og nære venner.

Tog du og din familie også altid på julemarkeder, da du var barn, eller er det en tradition, du selv har startet med din nye familie eller venner? Julemarkeder er en fantastisk måde at få en pause fra hverdagen på. Rejser du med bus, vil du ikke alene kunne slappe af og nyde selskabet med dine venner og familie, men også undgå bekymringer om brobizz, parkeringspladser og glatte veje.   

Find dine julegaver på julemarked

Begynder du så småt at få travlt med julegaverne? Så kan det være en rigtig hyggelig og god idé at tage på julemarked, hvor du kan finde julegaver til børn såvel som unge og voksne og komme i godt julehumør. Få et pust fra din travle hverdag og julestressen – tag på julemarked med en god ven, og få styr på gaverne til duften af gløgg og andre lækkerier.

Vil I gøre en tur ud af det og varme jer med et glas gløgg eller en god øl, inden I vender snuden hjemad, kan det være en rigtig god idé at rejse med bus. På den måde slipper I for både parkeringsproblemer og trætte øjne bag rattet efter en lang dag.

Lyder busturen til julemarked fristende? Læs mere om Nordens største julemarkeder og om busrejser her.

Hvad kan jeg købe på et julemarked?

Mulighederne er mange, når du først bevæger dig syd for grænsen og går på opdagelse på Nordens største julemarkeder. Er tiden knap, kan du dog sagtens finde et hav af hyggelige julemarkeder i Danmark, hvor der bliver solgt alt fra filtede sutsko til hjemmelavet keramik og julegodter.

Julemarkedet i Lübeck i Tyskland er berømt for sine fine udsmykninger på den gamle rådhusplads, og mange boder fyldt med alt fra lækre delikatesser til juleknas og kunsthåndværk. Stil din søde tand tilfreds, og find et par unikke julegaver, som du vil kunne lægge under juletræet juleaften.

Er du og din familie til kunsthåndværk, hjemmelavet strik og unikke smykker, kan I gå på opdagelse på Danmarks største julemarkeder i Tivoli, Den Gamle By i Århus og i H. C. Andersens by, Odense. Her står håndværkere og smykkemagere klar til at sælge ud af deres personlige kreationer.

Vil du give et personligt og unikt smykke i julegave til en, du holder af? Find din smykkegave her.

Julen er hjerternes tid

Julen er hjerternes tid, og det skal være sjovt at finde på julegaver, til dem du holder af.

Træk vejret, og smag på duften af klejner, gløgg og brændte mandler – rejs med bus til et hyggeligt julemarked, hvor der er tid til samvær, ro og kærlighed.