5 brugbare gaver til den store familie

Det behøves ikke være nogen besværlig aktivitet at finde en gave til en stor familie, der både kan skabe glæde og samtidig have en funktion, der samler familiens medlemmer.

Nedenfor er der samlet forskellig inspiration og forslag til gaver til den store familie i forhold til flere kategorier – og hvor prisen ikke nødvendigvis er dyrere end for en gave til én person.

Opbevaringsrum så familien slipper for rod i hjemmet

Med flere medlemmer i husstanden vil antallet af forskellige materialer, genstande, legetøj, bøger m.fl. stige i takt med antallet af forskellige interesseområder. Og mange kender til at have skiftende og tilbagevendende interesseområder.

Med et opbevaringsrum er der mulighed for at beholde de ejendele, som man ved, man ikke kan undvære, men samtidig ikke nænner at skille sig af med.

Hos Pelican Self Storage findes flere forskellige og fleksibel opbevaringsmuligheder, som kan være særlig anvendelige for den store familie.

Enhver familie kender til at have et bestemt rum eller område af deres hus, som nærmest kun fungerer som opbevaringsrum. Et eksternt opbevaringsrum vil dermed være med til at bringe ekstra plads i boligen og mulighed for at skabe orden og ro i sindet.

Der kan vælges helt individuelle løsninger alt afhængig af familien behov. Familien vil få en særskilt adgang til det rum, der bliver deres. Og de kan få anledning til at skabe en helt ny indretning i deres hjem.

Oplevelser hvor alle medlemmer kan være med

Oplevelser er en stigende tendens og tema for gaver. Dette hænger sammen med ønsket om at gøre gaver til en personlig hilsen, der kan fortælle om både modtager og afsender.

En oplevelse til en stor familie kan sagtens gøres til en særlig lejlighed, som kan skabe glæde i lang tid efter, oplevelsen har fundet sted.

Den store fordel ved at give en oplevelse til en stor familie er i forhold til det overordnede formål om at skabe fællesskab.

Man kan blandt andet give en "udstyrspakke" med tilbehør til en hyggeaften, som indeholder forskellige snacks, så man ved, der er noget for enhver. Eller man kan søge efter begivenheder eller forlystelsesparker, hvor det er muligt at få samlerabat.

Dørmåtte med indgravering til familiens hjem

Det er muligt at bestille en langt række forskellige genstande til hjemmet med personlige indgraveringer – herunder en dørmåtte. Denne vil uden tvivl skille sig ud i gavemængden og samtidig have en praktisk funktion i familiens hverdag.

En dørmåtte med indgravering vil være en daglig reminder til familien om vedkommende, som har givet denne personlige gave. Og desuden bringe smil til både familien selv og deres gæster.

Man kan få indgraveret både logoer eller mindre ord eller citater, som kan fortælle om familien, som bor i huset.

Dermed vil denne personlige gave være et symbol på familiens sammenhold og fællesskab.

Album der samler minder

Det er både nem og kreativt og en sjov anledning at lave et album til den store familie. Arbejdet vil både bringe glæde hos både afsender og modtager.
En mere personlig gave til en familie findes næsten ikke.

Der findes flere redskaber til at skabe et album på og nemme muligheder for at bruge computeren til hjælp. På nettet findes flere ’skabelonen’ hos virksomheder, og hvor der er garanti for at have en kreativ fornøjelse med også at udforme albummet.

Et album er en genstand, der fungerer som et samtaleredskab i familien. Uanset alder har alle familiemedlemmer en andel i albummet – og dermed gaven.

Glæden ved at give en gave, der både har værdi for afsender og modtager, er stor.

Brætspil der skaber stemning og fællesskab

Hvis der findes én overordnet aktivitet, som den store familie er særligt egnet til, må det være brætspil. Disse spil bliver kun sjovere, des flere deltagere der er.

Med det hav af forskellige typer og udgaver af brætspil, som findes på markedet i dag, er der garanti for at finde lige det spil, som kan passe til familien.

Brætspil er en sjov aktivitet, som kan bringe glæde og underholdning igennem lang tid.
Der findes spil, som har fokus på paratviden, fantasi, kreativitet, sanser, fysiske færdigheder mm. Med andre ord findes der et spil for enhver familie!

Fælles oplevelser skaber sammenhold. Og et fysisk spil kan koble familiens medlemmer sammen og væk fra diverse iPads og andre elektroniske enheder. 

Find flere ideer til gode familiegaver her.