4 idéer til gode gaver til børneværelset

Hvad giver du til de nybagte forældre til børneværelset? Hvad vil glæde barnet? Og kan du købe ting til børneværelset, der kan overleve helt op til teenageårene? Få 4 idéer til gode gaver til børneværelset herunder, så du hurtig kan finde den næste gave til barnedåb, fødselsdag eller jul. Det er ikke så svært!

Tænk på møbler, indretningstilbehør og legetøj, når du skal finde gode gaver til børneværelset. Der er med sikkerhed en vinder hos forældrene i form af en tremmeseng med aftagelig side. En sikker vinder hos barnet er altid dinosaur-legetøj – i både bløde og hårde udgaver. Og med en farverig magnettavle i glas vælger du en fremtidssikret indretning, mens en sjov knagerække kan fungere som både trendy og praktisk dekoration på væggen.

Manger du inspiration til børneværelset?

Det kan være svært at finde gaver til det nybagte forældrepar, men en god gave til børneværelset, som med sikkerhed kan bruges, er en tremmeseng med aftagelig side.

Det praktiske ved denne type børneseng er, at den også kan bruges, når barnet er blevet stort nok til selv at kravle ind og ud af sengen. Det er desuden nemmere at skifte sengetøj, når siderne kan tages af.

Er det tid til nyt legetøj?

Måske er det barnet selv, der skal have en ny overraskelse til børneværelset? Du går sjældent galt i byen med dinosaur-legetøj, som findes i både bløde og hårde udgaver.

Vælg en bamse-dinosaur til barnet, der elsker at putte, eller gå efter de naturtro dinosaur-figurer i hårdt plast, som holder til både aktiv leg på børneværelset, leg i badekarret og leg i haven.

Tænk fremad!

Hvis du gerne vil købe en gave til børneværelset, som kan bruges i mange år frem, er en magnettavle en god idé.

Glastavler med magnetfunktion fås i alle mulige farver, og mange kan bruges både til at tegne på og til at hænge noget op på med sjove magneter.

Lad barnet selv hænge sine tegninger op uden risiko for at stikke sig på tegnestifter, og lad magnettavlen følge med videre til det trendy teenageværelse – måske med nogle nye mere alderssvarende magneter.

Har du husket knagen?

Og så er der naturligvis den praktiske knagerække, der kan bruges til det hele: Tøj, perlekæder, medaljer og alle de andre nips, der kan hænges op.

Køb evt. flere enkeltknager i farverigt og trendy design, så forældrene og barnet sammen kan vælge, hvor de forskellige knager skal hænge. En nem og praktisk måde at dekorere væggen på børneværelset på!