3 tips til gode indslag til en rund fødselsdag

Der er mange måder at holde en rund fødselsdag. For at få stemningen og det høje humør helt i top, er det vigtigt med en god gave og nogle gode og underholdende indslag til festen. Herunder kan du læse 3 gode tips til et festligt indspark, der kickstarter det gode humør.

#1: Hyr et festligt indspark

Når du skal holde en rund fødselsdag, er det vigtigt at humøret og stemningen er i top. Det er derfor en god idé at hyre et festligt indspark til festen, som kan kickstarte det gode humør og gøre det til en fest, som folk sent vil glemme. Der er mange muligheder når det kommer til festunderholdning, så det er vigtigt at du vælger noget, som passer til fødselaren.

Dette kunne f.eks. være en festlig musiker, som kan løfte stemningen med personlige sange og højt humør. En tryllekunstner der kan lave imponerende trylletricks og overraske gæsterne, eller måske en tankelæser, der kan tage fusen på fødselaren og tage festen til et nyt niveau.

#2: Hyr en stand-up komiker

Du kan også hyre en stand-up komiker til at sparke festen i gang. En stand-up komiker er et sjovt og festligt indslag til den runde fødselsdag, og det vil med garanti kaste en masser latter og højt humør af sig. Der findes rigtige mange dygtige komikere i Danmark, så der vil helt sikkert også være én, som kan gøre lige præcis din fest, til en I sent vil glemme.

Med en stand-up komiker er du sikret godt humør og grinende gæster, hvilket er alt man har brug for til en uforglemmelig fest. Det kan også være at du har et par sjove historier om fødselaren, som komikeren kan inddrage i sine jokes, og dermed gøre underholdningen mere personlig.

#3: Arrangér en skattejagt

Du kan også vælge at arrangere et sjovt og anderledes indslag i form af en skattejagt, som underholdning til den runde fødselsdag. Her har du mulighed for at sammensætte skattejagten præcis som du har lyst til, og dermed gøre skattejagten sjov og personlig. Det vigtigste er at fødselaren er i centrum og at alle har det sjovt.

Du kunne f.eks. forære fødselaren et flot, hjemmelavet skattekort, som leder personen på en rute fyldt med sjove, spændende og festlige overraskelser. Sørg for at planlægge skattejagten med forskellige små sjove kort og ledetråde, som til sidst resulterer i en sjov og festlig overraskelse.