3 køkkenmaskiner der kan gives som gave

En køkkenmaskine er et praktisk redskab i køkkenet, næsten uanset hvilken ret du er i gang med at lave. Herunder finder du 3 bud på køkkenmaskiner, som er pengene værd.

En køkkenmaskine er det oplagt valg til dig, der er vild med at bage eller bare elsker at lave mad. Med en køkkenmaskine bliver arbejdet langt nemmere, fordi den kan løse en lang række opgaver for dig.

Uanset, om du skal have hakket kød til din egne, hjemmelavede pølser, eller om du skal bage brød, kan køkkenmaskinen udføre det krævende arbejde for dig. Du får et langt bedre slutresultat, og det bliver langt nemmere for dig.

Herunder finder du en oversigt over 3 køkkenmaskiner, som er værd at investere i – og der er noget for ethvert budget. Du behøver ikke at have visioner om at blive den nye Jamie Oliver for at investere i en køkkenmaskine.

Der findes en model, der passer til dit behov og det prisniveau, der er på udkig efter. Hvis du vil se et komplet udvalg af køkkenmaskiner og andre produkter til køkkenet, kan du med fordel tage et kig her.

#1: Bosch – MCM3110W

Her er tale om en elegant og simpel foodprocessor til en pris, hvor alle kan være med. Du får et hurtigt og perfekt resultat takket være den kraftfulde motor på 800 watt. Herudover er maskinen udstyret med en multifunktionskniv, som fungerer til det meste.

Fordele ved denne køkkenmaskine:

  • 2 hastigheder og moment-funktion
  • Kompakt og pladsbesparende design
  • SmartStorage

#2: Kenwood – Chef XL (KVL4140)

Denne køkkenmaskine er til dig, der ikke går på kompromis og vil have det bedste af det bedste. Kenwood Chef XL har flere år vundet Forbrugermagasinet Tænks køkkenmaskine-test, og den har scoret topkarakterer over hele linjen.

Her kan du lave brøddej, gærdej, mørdej, surdej, pandekagedej, pizzadej og alt derimellem. Det er en kraftfuld maskine op hele 1200 watt og en røreskål, som kan rumme 6,7 liter. Herudover kan du med funktionen Planetary Mix Action sikre, at både hastighed og styrke opretholdes selv under store belastninger.

Fordele ved denne køkkenmaskine:

  • Røreskål på hele 6,7 liter
  • Trinløs hastighedskontrol
  • Der medfølger en lang række tilbehør

#3: OBH Nordica – 6800 First Deli

En simpel og prisvenlig røremaskine, som kan ælte dej til alt fra lagkagebunde til brød. Røremaskinen er praktisk og har hele 6 forskellige hastighedsprogrammer, så du kan lave stort set alle former for dej.

Fordele ved denne køkkenmaskine:

  • Røreskål på 4 liter
  • 6 forskellige hastigheder og puls-funktion
  • Piskeris, dejkrog og sprøjtebeskyttelse medfølger

Savner du flere gaveideer?

Savner du mere gaveinspiration, så led efter flere gaveideer lige her.