Vil du give et sportsur i gave? Overvej et Garmin-ur

I gamle dage gik man med armbåndsur (eller et lommeur, hvis man var lidt speciel) for at kunne se, hvad klokken er. I dag er det fjollet at bære ur af den årsag alene, siden du altid bare tjekke tiden på din smartphone, om end det ved en fin middag er nemmere at gøre det diskret med et armbåndsur.

Men at gå med ur giver stadigvæk mening, hvis pointen er at udtrykke en stil eller lave et statement. Eller hvis du ønsker et ur med andre funktioner end at vise tiden – bl.a. dem, du finder i Garmin-ure.

Find Garmin-ure i forskellige prisklasser

Ønsker du at give et sportsur i gave, så kan du overveje et ur fra Garmin. Prismæssigt så befinder et Garmin ur sig imellem billige, japanske dykkerure og komisk dyre armbåndsure fra verdens største producenter.

Dermed ikke sagt, der ikke er store prisforskelle Garmin ure imellem, da nogle koster lige under 1.000 kr. (bl.a. deres børneure med aktivitetstracker), mens andre koster flere tusinde kr.

Vil du give et robust ur? Overvej Garmin Fenix 6 Pro Solar

Et forholdsvist dyrt Garmin-ur er Garmin Fenix 6 Pro Solar, der er et højteknologisk ur spækket med funktioner. Bl.a. har uret flere funktioner, der hjælper dig under træning, fx registrering af hydrering og præstationsmålinger.

Og uret er testet efter udenlandske militærstandarder, hvad gælder dets vandtæthed og modstandsdygtighed over for varme og stød. Hvad kan du så få med et billigere ur?

Et sportsur fra Garmin, der også kan bruges ved svømning

Til en noget lavere pris kan du finde Garmin Instinct Seafoam, der er et sportsur velegnet til brug ved svømning, når bare vandtrykket ikke bliver større end 10 ATM – i den situation vil det snarere være et decideret dykkerur, du skal på jagt efter.

Garmin Instinct Seafoam har indbygget skridtæller, håndledsbaseret pulsmåling og aktivitetstracker. Disse gør det også velegnet til træning oven vande.

Find et unisex Garmin-løbeur til det aktive ægtepar

Er du på jagt efter et unisex Garmin løbeur, så mand og kone kan deles om samme ur, der rummer et genopladeligt Li-ionbatteri, og som højst må koste få tusinde kr.? Så kunne et Garmin Instinct Tundra måske være sagen.

Dette har GPS, skridttæller, accelerometer og en alarmfunktion. Dette urs urkasse er lavet af fiberforstærket polymer, så det kan tåle hverdagens små og hændelige stød.

Hvis du er i tvivl om, hvilket Garmin-ur du skal give i gave, så tjek udvalg med ure fra Garmin online.