Vil du forkæle dine medarbejdere, men er du i tvivl om hvordan? Læs med her

For en virksomhed er det en god idé indimellem at vise, man sætter pris på sine medarbejdere. Det kan både være med små gaver eller større events eller fester. Hvis I er en ny virksomhed, så kan det være svært at regne ud, hvordan det er bedst at gøre det – og hvor ofte. Det er i høj grad op til jer selv, hvad der giver mening for jer. Det kan også være en idé at spørge medarbejderne til råds. Foretrækker de flere små ting eller måske én stor fest?

Det er nemlig vigtigt, at det man giver medarbejderne, også giver mening for dem. En gave falder i bedst jord, hvis det er noget, som modtageren faktisk kan sætte pris på.

Gaver ved højtider

En af de helt klassiske muligheder, og for mange virksomheder noget af det, der ligger fast hvert år, er gaver til jul. Det kan tage mange forskellige former. Det kan være en gavekurv fyldt med lækkerier, der kan nydes over helligdagene. Flere virksomheder specialiserer sig også i at tilbyde gavemuligheder til andre virksomheder, og her får medarbejderen adgang til en hjemmeside og kan selv vælge en passende gave.

Det kan også være et udvalg som jeres virksomhed selv står for, eller det kan være et gavekort til en butik, hvor der er et bredt udvalg, så der er noget for de fleste. En julegave er absolut en af de bedste måder at vise påskønnelse af medarbejderen.

Andre måder er f.eks. ved at give chokolade til påske eller noget til sommeren, når mange begynder at gå på ferie.

Opgradering af udstyr, der gavner i det daglige

En anden måde at vise påskønnelse kan også være ved at opgradere det udstyr, der bliver brugt i det daglige. Det kan enten være ved at udskifte computere eller give medarbejderne nye arbejdstelefoner. Særligt hvis ikke de har en telefon i forvejen kan det falde i god jord.

Det er generelt altid en positiv oplevelse, hvis teknologi bliver udskiftet før det bliver for gammelt. Det behøver heller ikke koste virksomheden alt for meget, da I vil kunne sælge brugt IT udstyr videre, og dermed tjene nogle af pengene hjem igen.

Det behøver dog ikke kun være opgradering af IT-udstyr, det kan også være at give medarbejderne en bedre kaffemaskine eller noget andet lækkert og brugbart til de små pauser i hverdagen.