Vi ved gaveinspiration.dk er meget bekymrede over situationen i Ukraine

Det sidste, der er plads til, er snak om fest og gaver, som ellers normalt er vores fokus. Når man er midt i en krig, så er der hverken tid, penge eller overskud til at fejre fødselsdage og andre mærkedage. I stedet er der brug for basale ting som mad, rent drikkevand, varmetæpper, medicin og meget mere. 

Det er både til dem, som ikke har haft mulighed for at flygte, og dem som allerede er på flugt.

Vi bidrager til den humanitære hjælp

Det kan være svært at se, hvordan man bedst kan hjælpe her fra Danmark. Vi har valgt at deltage i et projekt, som på ganske kort tid har samlet 300.000 kr. ind til Røde Kors' humanitære arbejde i og omkring Ukraine.

Ved gaveinspiration.dk har vi tilbudt gratis udgivelse af tekster, som så er sponsoreret af listen nederst i artiklen. Alle pengene går ubeskåret til Røde Kors og deres gode arbejde. Læs mere om projektet her.

Sådan hjælper Røde Kors i Ukraine

Først og fremmest, så sender og uddeler Røde Kors ting som mad, tæpper og medicin, men de yder også både fysisk og psykologisk førstehjælp, som er meget nødvendigt i denne krise.

De har desuden oprettet modtagelsescentre til ukrainske flygtninge i nabolandene, hvor ukrainerne får hjælp til at komme videre.

Alt denne hjælp er helt afgørende for, at så få ukrainere som muligt mister livet i denne krig, og at de overlevende kan starte deres nye liv i andre lande så nemt som muligt.

Projektets sponsorer

Vi vil gerne takke alle de nedenstående bidragsydere, som har gjort denne indsamling mulig med deres støtte. Støtten til Røde Kors redder liv, og den er helt afgørende for situationens udvikling for ukrainerne.

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.