Ting med et personligt præg der kan gives som gave

Har din kæreste fødselsdag, har I årsdag, bryllupsdag eller en anden anledning til at give gaver, er udfordringen stor. For du vil selvfølgelig gerne give en gave, der kan symbolisere, hvor højt du elsker din kæreste - men hvad skal det være? De bedste gaver er dem, hvor modtageren kan mærke, at der er blevet tænkt over gaven. Både hvad du selv kunne tænke dig at få, og hvad du tror, modtageren vil blive gladest for.

Blomster er en klassisk gave til hende, og hvem siger, mænd ikke også kan blive glade for at få en buket eller måske en potteplante? Buketter holder ikke længe og er ret dyre, men det er stadig en sød og betænksom gestus. Hvis du forærer en potteplante, giver du også ansvaret for at holde den i live. Derfor skal du måske overveje, om modtageren er glad for planter.

Perfekte designer gaver til jeres fælles hjem

Potteplanter er naturligvis en dejlig gave, men den holder sandsynligvis ikke evigt. Bor I i hus med have, kan du give din kæreste et træ, som I sammen kan se vokse - det er en gave for livet. Vælger du et frugttræ, kan I hvert år nyde godt af lækre friske æbler, pærer eller måske kirsebær.

En anden gave til hjemmet, som I begge kan have glæde af, er skønne nye møbler, der kan være med til at sætte jeres personlige præg på indretningen. Står I for eksempel og mangler en ny sofa eller mere opbevaringsplads i form af en reol, er designer møbler da en perfekt gaveidé, som I begge kan have glæde af i mange år fremover.

Klassiske gaveidéer til ham

Har du en mand, der går meget i jakkesæt, er det selvfølgelig oplagt at give ham et slips mere til samlingen. Det er en dejlig, personlig gave, fordi du har udvalgt det specielt til ham - men det kan risikere at ende sammen med de andre slips i skabet. Vil du give ham en helt uforglemmelig gave, skal du måske overveje at kigge efter gaver, som du kan tilpasse til ham, du gerne vil give noget helt specielt.

Du kan for eksempel forære ham en slipsenål, halskæde eller manchetknapper med en personlig indgraveret tekst. Et lille citat, en dato eller et navn, som har betydning for ham - eller jer. Du kan også få gravering på andre ting; et skærebræt, vin- eller vandglas, en Zippo lighter eller måske en nøglering, som han altid kan have med sig. Find de bedste personlige personlige gaver med gravering til ham.

Personligt indgraverede gaver til hende

De fleste kvinder bliver glade for smykker (blandt andet fordi de holder længere end blomster), og derfor er det naturligvis en oplagt gaveidé til hende, du holder af. Har I børn, kan du give hende en smuk halskæde, hvor for eksempel børnenes navne, forbogstaver eller fødselsdage kan blive indgraveret.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan få personlige graveringer på. Du kan for eksempel vælge en Willow Tree-figur, som allerede er søde og kærlige, men som kan gøres helt unikke med en personlig inskription. Det er også muligt at få en personlig indgravering på en Hoptimist eller Kay Bojesen træfigur, som kan stå til pynt i hjemmet som en påmindelse om jeres kærlighed. Find de bedste personlige gaver til hende med gravering, og vælg en tekst eller et motiv, som vil gøre din gave fuldstændig uforglemmelig.