Send dine ’God bedring’ ønsker med en gavekurv fyldt med lækkerier

Når din familie, venner eller kollegaer bliver ramt af sygdom er det helt naturligt, at du ønsker at udtrykke din omsorg og dine ønsker om snarlig bedring. Og ofte er det også præcis dét – den kærlige tanke fra dig - der gør sygdomsperioden mere tålelig og nemmere at komme igennem. Det er som regel ikke passende at du selv kommer på fysisk besøg for at give en gave, hvis modtageren er syg, og derfor er den oplagte ’god bedring gave’ en du kan bestille online og få leveret direkte hos modtageren inklusiv en personlig hilsen.

Gavekurven – gaven, du kan sammensætte præcis, så den falder i modtagerens smag

Alle har en syndig svaghed – og uanset om det er mørk chokolade, bløde karameller eller sød lakrids – så skal den plejes, når man er syg. Det er en universal sandhed at forkælelse gør sygdomsforløbet meget nemmere at komme igennem, og derfor er en gavekurv med lækkerier den perfekte måde at ønske god bedring på. Udvalget spender bredt fra gyldenristet Java Mocca, et stort udvalg af teer, varm kakao, krydrede delikatesser og specialiteter, et stort udvalg af danske økologiske drikkevarer, utallige søde lækkerier og øl, vin og spiritus. Uanset hvad modtageren har en forkærlighed for – så kan du tilføje det i gaven, og sende den afsted til modtageren sammen med en personlig hilsen fra dig, der bliver printet på et ’God Bedring’ -kort.

En færdiglavet gaveløsning; den hurtige og nemme løsning

Hvis du er usikker på, hvordan du lige skal sammensætte den perfekte gave, har vi lavet en række færdiglavede gaver med ’God bedring’ budskab og en lækker sammensætning af varer, der med garanti vil falde i god jord. Gaverne er smukt sammensat med en rød tråd i vareudvalget. Det har aldrig været nemmere at sende en opmuntring, når nogen du har kær, går ned med flaget – uanset om du selv ønsker at sammensætte gaven eller vælge en standard løsning, så er en gavekurv en perfekt løsning.

Levering i hele landet – også til hospitalet

Hvis man er syg, bliver man i sengen eller på sofaen. Med andre ord; man bliver derhjemme, og derfor er det vigtigt at gaven kan leveres direkte til den syges hjemmeadresse. Gavekurvene omdeles med posten, og derfor kan gaver leveres til alle adresser i hele landet med 1-2 dages leveringstid. Skulle situationen være så alvorlig at en af dine kære er indlagt på hospitalet har du også mulighed for at sende gaven direkte til sygehuset. Det er blot vigtigt, at du husker at notere den rigtige adresse, afdeling og stue, som modtageren er indlagt på.

Husk kortet – den vigtigste del af gaven

Kortet er den del af gaven, der bærer den største sentimentale værdi. Det er nemlig kortet med dine personlige ord, der bringer et smil frem og bliver glemt til senere læsning. I kortet har du altså mulighed for at udtrykke dine lykønskninger med dybtfølte ord, gode minder eller sjove bemærkninger – præcis som du synes er passende for den relation og situation der gør sig gældende for sygdomssituationen.