Overvej en tur til grænsen hvis du mangler fyld til gavekurven eller værtindegaven

En tur sydpå mod området med grænsehandel, er for mange mennesker en udflugt som de ser frem til og som oftest sker i forbindelse med indkøb til glædelige og festlige begivenheder, eller hvis i skal finde noget godt til en gavekurv, en værtindegave eller til børnenes pakkekalender. Det er ofte også her at der er nogle gode tilbud at hente og dermed også rigtig gode køb at gøre.

Men hvordan planlægger I så jeres tur sydpå mod grænsehandlen bedst? Med god planlægning, hyggelige stop og godt humør kan jeres tur hurtigt blive rigtig god. Her kommer der derfor tre tips til dig, der har planer om at snart drage sydpå mod grænsebutikkerne.

Hvor skal du tage hen?

Der findes rigtig mange butikker med grænsehandel i området hvor de fleste danskere lægger vejen forbi når de er sydpå og leder efter gode tilbud på dagligdagsvarer og måske også drikkevarer.

Før I tager afsted, kunne det derfor måske være en god ide at undersøge tilbudsaviser og udvalget af de butikker, som der er i området.

Nogle af stederne har også underholdning og restaurantbesøg at kunne tilbyde, så måske opdager I også noget nyt og spændende i denne forbindelse.

Undersøg hvad området ellers har at byde på, også handel og shopping foruden

Udover at bruge dagen på grænsehandel, kan det også være en god ide at overveje om I vil bruge dagen på andre former for udflugter end blot shopping.

Hvis I kører på tværs eller gennem landet, kunne det måske være en ide at planlægge et eller flere stop på vejen mod jeres destination, hvor der både er mulighed for at strække benene, få en bid brød og noget at drikke, alt imens I oplever nye dele af landet, eller området omkring grænsehandlen.

Undersøg eventuelt om der ligger noget på vejen eller i nærområdet som kunne være et oplagt pause-stop for jer. Dette er især en god ide hvis det er hele familien der skal afsted.

Forsøg at organisere og planlægge indkøbene

Når der er tale om de lidt større indkøb, så kan det være en god ide at på forhånd have planlagt hvad der skal købes og i hvilke mængder.

Det kan nemlig også være meget nemt at blive draget af nogle af de gode tilbud, så for at I overholder budgettet, kan det være en god ide at lave lister, eller andre former for organisering af indkøbene som passer til jeres indkøbsstil. Mange mennesker har glæde af at bruge en simpel indkøbsliste.