Lad gaven være et tøjstativ lavet af vandrør

Er du på jagt efter gaven, som ingen andre finder på at give, og som altid vil være et hit? Tøjstativ af vandrør! Det er en gave, som de færreste har stående på ønskesedlen, men alligevel vil elske at få.

De fleste af os har altid mangel på plads til opbevaring. Hvad enten det er sko, tøj, overtøj eller tasker, der ligger og flyder. Det kan et tøjstativ råde bod på. Og de findes i et hav af udformninger, så du kan med garanti også finde et, der passer ind i indretningen hos ham eller hende, du står og mangler en gave til.

Meget mere end bare et tøjstativ

Et tøjstativ af vandrør er nemlig ikke bare et tøjstativ – du ved sådan et på et par ben og med en bøjlestang. Og der findes flere gode grunde til at give sådan et i gave.

  • Findes I mange forskellige design
  • Kan bruges til mange andre ting
  • Er et dekorativt møbel i sig selv

Forskellige design

Når du skal vælge, skal du overveje, hvor meget plads stativet på optage. Stativerne kan enten stå på gulvet, sættes på væggen eller hænges i loftet. De to sidstnævnte tager væsentligt mindre plads end stativet på gulvet. Tøjstativer af vandrør kan også fås på mål.

Du kan finde nogle, der blot kan bruges til bøjler eller kroge, og nogle hvor der også er hylder, hvor der kan stå sko eller nips. Du kan også få nogle i forskellige niveauer, så der er plads til både de lange frakker og til skjorterne, og til at tøjet kan hænge i flere rækker under hinanden.

Mange anvendelsesmuligheder

Du kan også bruge tøjstativer af vandrør til at hænge seje lamper op i. Så kan stativet fungere både som garderobe og lampeophæng. Eller det kan bruges til potter og pander i køkkenet. Eller håndklædestang i badeværelset.

Flot design

Et tøjstativ af vandrør giver et råt look til den industrielle indretning, men kan også være med til at bryde den klassiske og mere stilrene indretning.

Hvad med indpakningen

Når du køber større tøjstativer af vandrør, leveres de som samlesæt. Så det er ikke svært at pakke dem ind. De er heller ikke svære at samle, og alt til montering følger som regel med.

Så køb et tøjstativ lavet af vandrør, og glæd med en gave, der både er anderledes, smuk og praktisk.