Hvordan tilpasser du gaven til personen?

Når man giver en gave, har man en god mulighed for at vise sin påskønnelse af den person, der er modtager af gave. Selvom dette er en hyggelig tanke, kan det også betyde, at man føler et vis pres for at finde på en ekstra god gave, der passer perfekt til modtageren. Så hvordan gør man det?

Det er tanken, der tæller

Du har nok hørt det mange gange før, men det er nu sandt: Det er tanken, der tæller, og hvis du har vist, at du har brugt tid og energi på en gave, så er det det vigtigste.

Det er derfor godt at huske på dette, hvis du går og bekymrer dig om, om din gave er god nok. Hvis modtageren kan mærke, at du har gjort dit bedste, så er det for det meste det eneste, der er vigtigt.

Tag udgangspunkt i modtageren

Din opfattelse af den perfekte gave er meget personlig, og det kan godt være, at modtageren har en helt anden forestilling af, hvad den perfekte gave er. Så sørg for at lægge dine egne ønsker til siden og fokuser på modtagerens personlighed, behov og interesser.

Nogle gange er den perfekte gave noget, der er enormt brugbart for modtageren – andre gange er det noget, der giver noget ekstra glæde i hverdagen.

Det kunne være, at gavemodtageren faktisk ville blive glad for at komme i gang med at investere i aktier, og så kan du tilbyde hjælp til at komme i gang, eller du kan måske selv købe aktierne som en gave

Find mere gaveinspiration her!

Der er heldigvis masser af gode gaveideer at finde på her på siden, og hvis du synes, det er “snyd”, så er det værd at tænke på, at den tid du bruger på at researche efter inspiration i sig selv, også siger meget om, hvor meget energi og tid, du har lyst til at bruge på modtageren af gaven.

Hvis du bruger en del tid på at lede efter inspiration, så sender det også et signal om, at du er villig til at bruge energi på modtageren.