Guide: Gode gaver til 10.000 kr.

Gaver til 10.000 kr. er sjældent noget, man giver alene til en festlig lejlighed. Det er et forholdsvis stort gavebudget, men det skal ikke undervurderes at slå sig sammen med venner eller bekendte om større gaver, der både kan gavne og overraske modtageren i højere grad, end hvis I gav mindre gaver hver for sig.

Mange foretrækker kvalitet fremfor kvantitet, så tøv ikke med at være ekstra opfindsom med en storslået gave, der kan forbløffe og overraske de heldige modtagere. Savner du inspiration til en uforglemmelig bryllupsgave, dåbsgave, studentergave eller noget helt fjerde - så læs med her og bliv inspireret.

Din gave-oversigt

Hvis du savner idéer og inspiration til en gave, der har budget ca. 10.000 kr., så læs med herunder, hvor vi har samlet en række spændende gaveidéer.

Gamer-PC’en

En kraftig computer koster en stor pose penge efterhånden. Der er større efterspørgsel på eksklusive grafikkort end nogensinde, hvilket presser prisen på computere en del op. En samlet PC for ca. 10.000 kr. kan alligevel yde et arbejde, som de fleste gamere kan se sig yderst tilfreds med.

Oplevelser der varmer

Der er mange oplevelser at vælge imellem til oplevelsesgaver, der gør det perfekt som en skræddersyet gave til modtagerne. Der kan fx vælges mellem alt fra luksus spaophold, faldskærmsudspring kursus, dykkerkursus, all-inclusive cruises - og listen fortsætter.

Smykker der forkæler

Har du planer om at falde på knæ for din udkårne, så fortjener vedkommende at blive forkælet. Selv om kærlighed ikke har nogen pris, så er en flot vielsesring alligevel en kærlighedserklæring i sig selv, som du ikke vil fortryde at investere et tocifret beløb i. En unik halskæde med en ædelsten er også en mulighed, hvis din modtager ikke skal giftes.

Skal du vælge en forlovelsesring, kan du i guiden her få den fulde rådgivning med på vejen.

Michelin-restaurant - gastronomi til næste niveau

Drømmer din modtager om en uforglemmelig aften i gastronomiens verden, så er et betalt besøg på en udsøgt michelin restaurant bestemt en overvejelse værd at give som gave. Oplevelsen og maden er i fokus, og det er dejligt at få sponsoreret en sådan aften af et gavekort.

Investeringspapirer til fremtiden

Det er måske en lidt usædvanlig gave at give, men det er sjovt og interessant at give et stykke af en virksomhed videre, hvis modtageren er økonomisk interesseret. Det kræver lidt viden om opsættelsen af en portefølje, men det er også en gave, der har potentiale til at vokse sig til noget stort. Spørg gerne ind til, om modtageren har en portefølje i forvejen, selv om det godt kan ødelægge overraskelsen en lille smule.

Gavekortet for at holde det åbent

Er du i tvivl om hvad gavemodtageren god kan lide, så kan du altid give ham eller hende et gavekort på 10.000 kr. Typisk når man bevæger sig op i den her prisklasse, er det ofte produkter til boligen, herunder møbler, som retfærdiggør prisen. Her har steder som Skandium lavet en kategori-oversigt over alt fra ham til hende og gavekort i forskellige prisklasser.

Har du brug for mere hjælp, kan du her på Gaveinspiration også finde mere info - Find inspiration til gode gavekort her.

Rejsen til at komme væk

10.000 kr. er nok til at komme langt væk fra lille Danmark. Det kan bruges som et tilskud til en tur/retur-billet til eksotiske øer vestpå som Hawaii, eller de eksotiske lande i østen som Thailand, Vietnam eller Japan - for bare at nævne nogle få eksempler.