Giv et tilskud til osteopati i gave

En form for forkælelse og/eller behandling er en gaveidé, som mange vil sætte meget stor pris på at modtage. Du kan for eksempel vælge at give et tilskud til en osteopatisk behandling i gave. 

Osteopatisk behandling kan lindre diverse smerter og ubehag i for eksempel muskler, led, knogler og bindeled. Kender du en, der lider af den type symptomer, så vil et gavekort til sådan en behandling med garanti falde i god jord.

Hvad er osteopati?

Den alternative behandlingsform, osteopati, blev skabt I 1882 af den amerikanske læge Andrew Taylor Still. Det græske ord, osteon, betyder knogler og ben. Tanken bag osteopatien er, at hele kroppen betragtes som et sammenhængende system, der fungerer med indflydelse på hinanden.

Der er derfor fokus på hele kroppen, og når du mærker smerter eller ubehag et sted i kroppen, så hænger det sammen med hele resten af kroppen. Behandlingen tilsigter, at balancen i din krop genoprettes, og at du bliver mere bevidst om, hvordan din krop fungerer bedst.

Selve behandlingen er manuel. Det vil sige, at osteopaten undersøger dig grundigt og skræddersyr et behandlingsforløb, der passer til netop dig. Ud over behandlingen så følger der også rådgivning og instruktion til eventuelle øvelser med.

Osteopati er i dag en anerkendt behandlingsform i Danmark. Den er blevet tiltagende mere populær i de seneste år.

Giv en gave, der kan være et tilskud til en osteopatisk behandling

Med en pengegave kan du give en bekendt, der døjer med diverse smerter et tilskud til en behandling hos en meget dygtig osteopat i Horsens.

Det giver modtageren en alletiders mulighed for at komme afsted til behandleren og komme i gang med en behandling. Her kan pengegaven være lige den håndsrækning, der skal til for at opsøge en behandler.

På den måde kan du med din gave være med til at højne livsværdien for en nærtstående ven eller et kært familiemedlem. Lyder det som noget, du gerne vil støtte, så er det bare at vælge netop den gave.

Giv en pengegave, der passer til dit gavebudget, skriv et flot kort – og book evt. en tid. Så kan gavemodtageren nemt og hurtigt komme i gang med behandlingen og få det bedre.