Giv blomster, vin eller chokolade i julegave

Er du på julegave med nogen, som du af den ene eller anden grund ikke ved, hvad du skal give i gave, så er det altid en god idé at give noget, som kan spises, drikkes eller som forgår over tid. Sådanne gaver kan nydes over en kortere eller længere periode, afhængig af hvad du giver. Og så kræver det ikke ret meget af dig.

Faktisk er blomster, vin eller chokolade noget af det nemmeste at give i gave. Det er bare at besøge Interflora, vælge den gave du vil give, bestille den til modtageren, skrive en hilsen og betale, så bliver gaven leveret til rette vedkommende.

Hvem skal have blomster, vin eller chokolade?

Der kan være mange grunde til at give blomster, vin eller chokolade. Det kan f.eks. være et ældre familiemedlem, som måske ikke har så vanvittigt meget plads. Så er det en god idé at gaven kan spises eller at give blomster, der visner og så blot skal kasseres.

Det kan også være en kollega, du måske ikke kender så godt, men alligevel er på god fod med. Eller en nabo, der måske har holdt øje med dit hus indimellem eller hjulpet dig med at vande blomster eller klippe hæk.

Det er tanken, der tæller

Hvis du ikke kender vedkommendes vaner og smag, kan det være svært at finde på en julegave – også selvom det er blomster, vin eller chokolade. Men kender du bare lidt til vedkommende, så ved du måske, om han eller hun er til hvid- eller rødvin eller måske mere til øl eller gin.

Eller måske drikker vedkommende slet ikke, og så er chokolade eller andre typer for lækkerier en bedre idé. Eller en buket blomster i yndlingsfarven eller bundet af favoritblomsterne. Endelig kan du selvfølgelig også blande og give en gavekurv.

Uanset hvad du giver, så er det jo tanken, der tæller.

En gave uden levering

Du kan naturligvis også give blomster, vin eller chokolade uden at få det leveret direkte til modtageren. Hvis du skal være sammen med vedkommende enten juleaften eller en anden dag, hvor I udveksler julegaver, vil det jo virke mærkeligt, at du ikke har nogen gave med.

Så kan du i stedet for bestille den til afhentning og så selv lige dreje forbi butikken på et tidspunkt kort tid før.

Find flere gode gaver her.