Gaven der bliver husket for altid

Gør en forskel for din gavemodtager med en helt særlig gave

Med forår og sommer kommer en perlerække af store fejringer blandt venner og familie - konfirmation, studenterfest, bryllup og måske er der også en enkelt rund fødselsdag eller to i din nære kreds? Det er skønt at give en gave, der bare rammer plet, men det kan være usandsynligt svært at udtænke noget, som virkelig overrasker og gør lykke!

Alle kan nok blive enige om, at de allerbedste gaver både gør modtageren rørt i øjeblikket, men også giver varig glæde og et minde for livet. Det er en svær balancegang, for du skal selvfølgelig have gavemodtagerens interesser i mente, samtidig med at du finder på noget, der ikke er den oplagte (og derfor lidt for forudsigelige) idé. Det kræver ofte en slat penge at kunne give denne helt særlige gave. Hos Samlino.dk kan du starte med at undersøge dine muligheder for finde en god økonomisk støtte, hvis du ikke selv har pengene ved hånden.

Skab grobund for nye glæder og passioner

Et gavekort til en særlig oplevelse er et godt sted at starte, når gaven er til en af dine nærmeste og du gerne vil gøre lidt ekstra. Du ved, hvad festens hovedperson interesserer sig for og drømmer om, og det kan derfor være sjovt at bygge videre på en idé, som hovedpersonen på et tidspunkt har luftet over for dig. Oplevelsesgavekortet kan således være en åbning ind til at få gjort noget ved en drøm: At skrive en bog, at blive bedre til at tegne eller spille musik, at danse eller at dyrke sin passion for film, teater og skuespil.

Til personen, der har en kunstner i maven eller som drømmer om at afprøve sine evner inden for et bestemt felt, kan et gavekort til et kursus virkelig være lykken - og åbningen til en livslang interesse. Du kan derfor starte med at undersøge muligheder for at tage et kursus på for eksempel sommerhøjskole eller aftenskole, og derefter lave et personligt gavekort, som opfordrer gavemodtageren til at tage drømmen alvorligt - for det gør du!

Livet er kort, så hvorfor vente? Din gave kan på den måde få afgørende betydning for gavemodtageren - uanset om det er til konfirmanden eller fødselaren, der har rundet et skarpt hjørne.

Rejs og udlev drømmen sammen

Har din gavemodtager af og til talt om et bestemt land eller et særligt sted, som de ville ønske, de kunne tage hen, så har du chancen for at give en gave for livet med et rejsegavekort. Det behøver ikke være i næste uge, at I skal have tid til at rejse - men blot det, at du åbner for muligheden og giver et beløb til rejsebudgettet, sætter planlægningen i gang.

Der kan være mange ting i hverdagen, som gør, at vi udskyder drømmene - men efter et langt liv med familie, arbejde og dagligdag, nedture og opture, hvad husker man så? Man husker selvfølgelig de dage og oplevelser, som afveg fra det vanlige og hvor man var i kontakt med en dyb drøm. Uanset om din heldige gavemodtager drømmer om en sommer i den svenske ødemark med fiskestang, bål og stjernehimmel eller et halvt års surfing på Hawaii, kan selv et mindre pengebeløb eller blot en flybillet være en stærk opfordring til at udleve drømmen.