Gå sammen med andre, og giv en stor og dyr gave

Når I vælger at gå sammen om en gave, får I muligheden for at give en større gave, der koster mere. Overrask brudeparret, fødselaren eller konfirmanden med en stor gave, som han eller hun selv aldrig havde regnet med at få. Mangler du konkrete idéer til gaven, så læs med her på siden, hvor vi har fundet nogle gode bud på store gaver.

Hvor stor en gave I kan give, kommer helt an på hvor mange I går sammen, og hvor mange penge I giver hver. Start med at gå til dem, du regner med, gerne vil være med til at gå sammen om en gave. Så er der større chance for, at de mere tilbageholdende også vil være med.

Idéer til store gaver

Hvis I er omkring 10 mennesker, der går sammen, så får i ret hurtigt et beløb på 5.000 – 10.000 kroner, alt efter hvor mange penge I hver især smider i puljen, selvfølgelig. Læs listen herunder og bliv inspireret til hvad I kan købe eller find flere ideer til eksklusive gaver her.

Et stykke kunst

Store, smukke malerier til væggen kan hurtigt koste flere tusinde kroner. Denne gaveidé kræver dog, at I kender gavemodtagerens smag i kunst. Det kan også være, du ved der er et bestemt billede, som han eller hun allerede ønsker sig.

En elevationsseng

En elevationsseng er for mange en luksus i hverdagen, som der ikke nødvendigvis er råd til, eller som ikke bliver prioriteret. Generelt er senge nemlig dyre, og derfor får vi ikke altid udskiftet dem, når vi burde. Overvej at forkæle fødselaren med en elevationsseng, der kan give en bedre søvn.

Nye planter til haven

Smukke planter og krukker kan hurtig blive en dyr fornøjelse. Men de bringer så megen glæde og kan holde i flere år. Hvis den heldige gavemodtager har en have, vil han eller hun garanteret elske at få den prydet med smukke planter.

En rejse

Hvem vil ikke gerne en weekend til Paris? Eller opleve den smukke natur på Færøerne? Rejser kan varieres i det uendelige – alt efter gavemodtagerens smag og jeres budget. Det er en gave, der giver minder for livet.

En havegrill

En ny stor havegrill vil garanteret blive et kæmpe hit. Den kan bruges i flere år fremover. Med en god sum penge til rådighed kan I vælge en stor gasgrill, der også kan fungere som et udekøkken.

Et nyt møbel

Forkæl gavemodtageren med et nyt møbel, som han eller hun har ønsket sig. Det kan være en lækker designersofa eller måske en lænestol eller et spisebord med stole.