Fem gode gaveideer til techentusiasten

Det kan være svært at finde gaver til en, der er pjattet med tech og gadgets, hvis det ikke lige er din stærke side. Heldigvis er der efterhånden masser af lækre gadgets på markedet, så det er ikke så svært at finde noget, som du måske tror. I denne guide deler vi fem gaveideer til tech-entusiasten - og her er noget for ethvert budget.

Det nyeste skud på Samsung stammen

Hvis dit budget er til det - eller måske kan du gå sammen med nogle flere - så er en Samsung Galaxy s22 en brilliant idé! Her får du alt, hvad du på nogen måder kan forvente af en ny smartphone: et kamera i verdensklasse, et vandafvisende design, et holdbart batteri, en række lækre features og meget mere!

Dette er gaven til alle, der er vilde med gadgets.

Bluetooth højttalere eller høretelefoner

Det er altså bare ekstra luksus med Bluetooth-højttaler til hjemmet og et par lækre høretelefoner, man nemt kan have i lommen eller tasken. Der findes en lang række højttalere og høretelefoner i et væld af designs og prisklasser. Hvis du vil forkæle personen lidt ekstra, kan du derfor vælge høretelefoner med features som ANC (Active Noise Cancelling), hear through og andre features.

Trådløs pocket printer

Trådløs pocket printere er altså bare cool! Her kan du få en printer, du kan have i lommen eller tasken. Du skal blot forbinde din smartphone til den lille printer, og så kan du hurtigt og nemt printe billeder fra din telefon. Den er et hit til fødselsdage, venindeture samt hyggelige rejser og ferier.

Power bank

Hvem af os har ikke prøvet at stå et sted med en næsten død telefon og intet strømstik? Det kan være rigtigt frustrerende. Særligt hvis du venter et opkald, har brug for GSP’en eller lignende. Her kan en powerbank være en lifesaver! Med en powerbank kan du nemt og hurtigt få opladet telefonen på farten, og her er du ikke afhængig af, at der skal være et strømstik. Det er genialt på for eksempel rejser, dagsture og dage på farten.

Smart kop - holder kaffen varm

Har du nogensinde lavet en kop te eller kaffe for lykkeligt at glemme alt om den? Eller telefonen ringer halvvejs gennem kaffen, og den bliver kold. Det er bare øv. Med en smart kop behøver du aldrig at have det problem igen. Her kan du simpelthen holde kaffen varm via en lille plade. Det er da smart! Og hvad der er endnu mere smart er, at på mange af disse kopper kan du også oplade telefonen over den lille plade. Det vil hurtigt blive en god ven på kontoret.