Elcykel – den perfekte gave til personer, der bor i en storby

Elcyklen har vundet indpas på de danske cykelstier – og det med god grund! Elcyklen er nemlig det perfekte transportmiddel i storbyen, hvor trafikpropper og parkeringsproblemer efterhånden er blevet et hverdagsproblem. Elcyklen er en bæredygtig løsning og den perfekte gave til personer, der bor i en storby. Læs med herunder, hvorfor.

Bruger din bedstemor, søn eller ven også alt for lang tid på at komme fra Trianglen til Amager eller fra indre by til Vanløse? Så har vi fundet den perfekte gave til ham eller hende – en elcykel! Elcyklen er ikke alene praktisk og klimavenlig, den er også lynhurtig og hjælper dig af med sveden, der kommer, når vi okser rundt på traditionelle cykler. 

Gør livet lettere for dem, der bor i byen

Det er ikke uden grund, at Poul Kjøller er så glad for sin cykel – den kommer nemlig hurtigt langt omkring. Og på en elcykel kommer du endda endnu længere meget hurtigere!

Med en elcykel i en storby får du det bedste fra begge verdener – hurtig transport, der hverken forurener eller efterlader dig med alt for meget sved på panden. Desuden er det sundt for både krop og sjæl at hoppe på cyklen og få lidt frisk luft i kinderne, når du bevæger dig fra A til B inden for en overkommelig afstand.

Gå sammen om at give en elcykel i gave til en I holder af og se, hvordan hans eller hendes hverdag hurtigt går hen og bliver meget bedre.

Lyder det fristende? Læs mere om fordelene ved at have en elcykel i København her.

Det bæredygtige valg

Det kan næsten ikke komme bag på nogen, at en elcykel forurener markant mindre end en bil. Det kan der være flere fordele ved – særligt i store byer, hvor der alt for ofte er alt for mange biler på alt for lidt plads.

Regner du lidt på det, er der da også store miljømæssige besparelser, hvis du bytter familiebilen ud til fordel for en cykel. Ifølge DR udleder en mellemstor bil ca. 132 gr. CO₂ pr. km, hvorimod elcyklen kun udleder 12 gr. CO₂ pr. km.

Her er det selvfølgelig værd at bemærke, at tallene er vejledende, og at klimagevinsten ved at hoppe på en elcykel meget vel kunne være større, end det fremgår af regnestykket. 

Spar penge med en elcykel

Slår pengene aldrig til mod slutningen af måneden? Så er det måske på tide, at du og din familie bytter bilen ud til fordel for en elcykel!

Pendler du ikke flere hundrede kilometer om dagen, er elcyklen et billigt alternativ til både bilen, bussen og metroen. Det bæredygtige transportmiddel er billigt i drift og findes til overkommelige priser – særligt hvis I er flere om gaven.

Med en elcykel betaler du kun for strømmen til batteriet. Du slipper med andre ord for dyrt brændstof og mange udgifter på forsikringer – for slet ikke at tale om prisen på parkering og offentlig transport.

Gør noget godt for dine nærmeste, deres økonomi og sundhed – giv den en lækker elcykel i gave.

Find flere gaveideer til enhver anledning lige her.