7 gaver til køkkenet - som ikke skal byttes

Skal du finde en god gave til en person der elsker at stå i køkkenet, så kan du finde 7 bud på køkkengaver der ikke skal byttes i denne artikel.

Espressomaskinen – spreder glæder hver dag

Der er noget helt specielt op luksuriøst ved at vågne op til frisk kaffe hver morgen. Derfor er en espressomaskine som for eksempel denne, en gave, der virkelig kan være med til at gøre selv den værste morgen bedre.

Fuldautomatisk espressomaskine, som giver god kvalitet i koppen, blot ved et tryk på en knap.

Om det er latte med fløjlsblødt skum, espresso med rund smag eller måske noget helt tredje, så giver kaffen her den lækreste start på dagen.

Røremaskinen – mere end bare dej

Røremaskinen er for nogle den vigtigste ting i køkken, og for andre måske en drøm. Udover at kunne ælte dej til friskbagt morgenbrød, kan du til flere modeller også få et stort udvalg af tilbehør. F.eks. kan du til KitchenAid og Kenwood få et stort udvalg af alt fra ismaskiner til pastamaskiner og juicere.

Når du vælger en af de skønne køkkenmaskiner sikrer du dig samtidig, at du kun behøver den ene i dit køkken.

Du kan supplere med lige det, du har brug for til din maskine, så du ikke længere behøver at have køkkenskabene fyldt af forskellig elektronik.

Powerblender – den fuldendte køkkenoplevelse

Ved at vælge en powerblender kan lave du meget mere end jordbærsmoothies. En powerblender er en rigtig kraftig blender, der ikke alene kan blende de møre eller små stykker, men også snildt klarer eget mandelsmør eller en brandvarm suppe. En brandvarm suppe kan på en powerblender laves udelukkende med kraften fra rotationen.

Ud over at være kraftig og praktisk, er blenderen også designet til at være let at rengøre og som ofte kan de aftagelige dele gå i opvaskeren, så du slipper for at skulle sving opvaskebørsten hver gang du har brugt din blender.

Krydderier – som ikke findes overalt

Ønsker du lidt ekstra krydderi på tilværelsen eller skal du give en personlig gave til en rigtig gourmand, så er spændende og eksotiske krydderier et rigtig godt bud.

Ved at give et krydderi, som ikke findes i et hvert supermarked, har du mulighed for at give en personlig gave der huskes og som vil sætte smag på mange måltider i fremtiden.

I Danmark findes Mill & Mortar, som har et bredt udvalg af forskellige krydderikategorier. En favorit kunne være Happy Roots eller Rasta Pasta, som er blandingskrydderier, der giver et ekstra pift til hverdagsretter.

Automatisk rengøring – en elektronisk hjælpende hånd

Selvom det ikke umiddelbart hører til i kategorien køkkenudstyr, er en af de bedste gaver ofte noget som giver en hjælpende hånd i den travle hverdag.

En robotstøvsuger, f.eks. denne, kan udover at tage kagekrummer i køkkenet, også klare hele hjemmet, så du får mere tid til at lave det du holder af med dem du elsker.

Om det er madlavning, sofahygge eller en tur i skoven, så bliver der mere tid, når støvsugningen klarer sig selv.

Kogegrej – kvalitet som holder resten af livet

Hvad end du skal flytte hjemmefra, eller det helt almindelige familiekøkken trænger til en opgradering, så er nye gryder og pander noget der kan skabe madglæde hos enhver.

Når du vælger kogegrej af høj kvalitet, undgår du at tingene bliver for gamle og mister deres funktion. Maden opvarmes hurtigere og meget mere jævnt så du slipper for brændte ris eller kedelige koteletter.

Kogegrej af høj kvalitet er, udover at være bedre at arbejde med, også en god investering i fremtidens madlavning. Gode gryder betyder bedre mad, helt enkelt.

Med et grydesæt kan du starte forfra og sikre fremtidens lækre retter på en gang.

Kniven – kokkens vigtigste redskab

Spørger du en kok hvad det vigtigste redskab i køkkenet er, vil svaret næsten altid være det samme, nemlig kniven.

Med den rette kniv får du et multiværktøj, som kan bruges til alt lige fra gulerødder til andesteg. Ved at vælge lækre knive i høj kvalitet gør du arbejdet lettere for dig selv, fordi kniven kommer til at gøre arbejdet for dig.

Der skal hverken saves, presses eller kæmpes med selv de hårdeste og mest seje madvarer. Derfor er det altafgørende at have en kniv af høj kvalitet. En skarp kniv er derudover mere sikker end en sløv kniv. 

Vil du have mere gaveinspiration?

Fandt du ikke den helt rigtige gaveide i ovenstående forslag, så kan du lede videre fra forsiden på gaveinspiration.dk.

Held og lykke med gavejagten!