5 online-ekspertes bedste gaveidéer til iværksætteren

At være iværksætter er for mange en livsstil. Når man arbejder med det, man elsker – eller elsker det man arbejder med – lægger man nemlig helt naturligt mange timer og masser af energi i sine projekter.

Der skal dog være tid til at fejre både de professionelle og de private sejre som iværksætter – og hvordan gør man det bedre end med en gave? Her får du 5 online-eksperters bud på de bedste gaveidéer til iværksætteren.

En plakat med motiverende citater

Min bedste gave som iværksætter var den jeg fik, da jeg flyttede fra mit hjemmekontor og ud i et lejet lokale i byen. Alene transformationen fra en hobbyvirksomhed til et rigtigt firma, hvor jeg nu havde råd til at leje et rigtigt kontor, var værd at markere. 

Det er stadig i dag et af de måske vigtigste skridt jeg tog i min iværksætterkarriere, for de nye omgivelser og den større lokale synlighed var helt sikkert med til at skubbe min virksomhed rigtigt i gang.

Jeg fik en plakat i ramme med teksten ”Be so good they can’t ignore you”. Den motiverer mig stadig dagligt. En plakat med et citat, der passer til den pågældende iværksætter, synes jeg derfor er en perfekt gave! 

Dette tip er indsendt af Martin fra Meneto.

En termokop

Den bedste gave jeg har fået var faktisk ret simpel. Det var en termokop fra Stelton.

Når man er iværksætter, arbejder man som regel meget og lang tid ad gangen.

Det kræver kaffe og ofte meget af den! Nogle gange glemmer jeg dog tid og sted, når jeg sidder ved computeren og så bliver min kaffe kold. Det vidste min kæreste, så hun gav mig en termokop, som kan holde kaffen varm i flere timer.

Og så pynter den jo flot og sørger også for, at mit skrivebord ikke er fyldt med tomme, hvide porcelænskopper. 

Dette gavetip er indsendt af Per fra gastrofun.dk.

En digital fotoramme

Jeg er meget væk fra min familie. Det kan være et af afsavnene ved at arbejde meget – og særligt i de sene aftentimer hvor jeg ikke har set børnene hele dagen, kan det være svært. Især hvis jeg ved, at jeg ikke når hjem inden de sover.

Den bedste gave jeg har fået er en digital fotoramme. Jeg fik den i julegave af min kone, som havde fyldt hukommelsen i den op med skønne billeder fra vores ferier, udflugter og hyggestunder derhjemme.

Billederne minder mig om, hvorfor jeg arbejder så mange timer: For at få råd til flere af den slags oplevelser. Og så giver den mit kontor noget personlighed.

Jeg kan også godt lide mine kunder kan se, jeg er er rigtigt menneske, der vægter familien højt – også selvom jeg tager min virksomhed meget seriøst.

Dette gavetip er indsendt af Brian Mattsson fra bygselvviden.dk.

Bordorganisering

Personligt trives jeg bedst med, at der ser pænt ud på mit kontor og at skrivebordet er ryddeligt at se på.

Det har dog været svært for mig at holde.

Da jeg også er vild med design, ønskede mig derfor stilfuldt kontortilbehør i form af en holder til mine kuglepenne, opbevaringskrukker til papirklips og en brevordner. Der findes mange lækre ting derude.

Nu er det lidt nemmere ikke bare at lade tingene ligge og flyde – og så der det mere indbydende ud for mine kunder, når de kommer forbi.

Dette gavetip er indsendt af Mads fra Fitnesspro.

En bordkalender

Min bedste gave som iværksætter er en genganger hvert eneste år: Nemlig en bordkalender fra Wullfmorgenthaler. Den er altid på ønskelisten og jeg får den altid af min kæreste.

Kalenderen har 365 sider og hver side har sin egen lille tegneseriestribe eller enkelthistorie. Den er sarkastisk, nogle gange en smule upassende og hysterisk underholdende. Det giver mig en god start på dagen – og gårsdagens afrevne side er en perfekt noteseddel dagen igennem. 

Dette gavetip er indsendt af Tim Petersson fra webhotelsoversigt.dk.

Mangler du flere gaveideer?

Savner du mere inspiration til den perfekte gave til iværksætteren, så kan du også tjekke gave til iværksætter eller besøge vores guide med gode gaver til hende og gaveideer til ham.