5 grunde til at give ansatte og kunder firmagaver

Der findes et hav af gode grunde til at give dine kunder og ansatte firmagaver – vi har fundet de fem bedste! Danskerne arbejder i gennemsnit 36,88 timer om ugen. Med fem ugers ferie svarer det til ca. 72 døgn om året. Og det er jo ikke så lidt! Investér i dine ansatte og kunderelationer – anerkend deres arbejde med en lækker firmagave. Så har du gladere medarbejdere og bedre arbejdsmoral hele året samt glade kunder!

Er der bonus på firmakontoen eller et nytår på vej, kan det være en rigtig god idé at lade sine medarbejdere og kunder få del af kagen. Kender I hinanden godt, kan I indbyrdes stå for at købe firmagaver til hinanden eller blot lade et professionelt firma stå for gavevalget, indpakningen og leveringen. Læs med her, hvor vi giver dig 5 gode grunde til at give kunder og ansatte firmagaver. 

En god investering i dit firma

Selvom det kan virke bagvendt, så er det en god investering at købe firmagaver til ansatte og kunder ved særlige lejligheder. Firmagaverne kan nemlig være med til at forøge arbejdsmoralen og forbedre kunderelationer.   

Dit overskud på bundlinjen afhænger i høj grad af dit firmas offentlige omtale og medarbejderes arbejdsindsats. Investerer du i dine ansatte med f.eks. firmajulegaver, investerer du med andre ord i firmaets produktivitet, brand og overskud. 

Firmagaver skaber et godt arbejdsmiljø blandt dine ansatte

Vi kan ikke komme uden om, at det er dejligt at modtage gaver. Firmagaverne er ingen undtagelse, og har du arbejdet i en virksomhed, hvor der gives jule- og fødselsdagsgaver, så ved du, hvordan de kan være med til at forbedre arbejdsmoralen.

Smil smitter – appellér til dine ansattes og kunders gode humør. Al forskning viser nemlig, at vi arbejder bedre og mere effektivt, når humøret og arbejdsmiljøet er i top fra morgen til aften. Hjælp dine medarbejdere godt på vej, og styrk dine eksisterende og potentielle kunderelationer – køb dem firmagaver, som anerkender deres indsats. 

Synlig anerkendelse af det gode arbejde

Lad dine medarbejdere gå på ferie med en god smag i munden og forhøjet arbejdsmoral – skyd det nye arbejdsår i gang med en lækker firmajulegave!

Glade medarbejdere og kunder er vejen til bedre tal på bundlinjen. Anerkender du dine ansatte og kunder med en firmagave, vil det i sidste ende kunne kaste flere salg eller højere produktion af sig. Særligt julegaverne kan være et anerkendende nik, der forøger medarbejdertilfredsheden i dit firma. 

Motivation til dine ansatte

Du kender helt sikkert følelsen – oplevelsen af – at arbejdsdagen er for lang, og motivationen i bund. Mangel på motivation kan ramme os alle, men med en firmagave til jul eller ved særlige lejligheder kan du være med at til at opretholde motivationen blandt dine ansatte.

Målet for en arbejdsplads må selvfølgelig altid være, at alle medarbejdere føler sig anerkendt og motiveret af deres arbejde og ønske om at gøre det bedre. Desværre er det bare ikke altid tilfældet. Anerkender du dine ansatte med firmagaver, vil du formentlig opleve, at deres motivation stiger, og at de arbejder bedre op til f.eks. jul og nytår.

Skru op for motivation og arbejdsmoralen – få hjulene til at køre hurtigere med en firmagave fra tid til anden. 

Firmagaver til kunder øger salg og relationer

Firmagaver til ansatte er som olie på maskiner. De får det hele til at køre hurtigere, lettere og bedre. Og det samme viser sig faktisk at gøre sig gældende, hvis du giver dine eksisterende og potentielle kunder firmagaver!

Styrk dine eksisterende kunderelationer med en firmagave, der giver udtryk for anerkendelse og taknemlighed. Godt samarbejde og forøget salg handler nemlig ikke kun om gode produkter og service, men også menneskelige relationer og følelser. Grundlaget for godt samarbejde og loyalitetskunder kan med andre ord kun forbedres af en firmagave i ny og næ.

Lad firmagaverne være et effektivt salgsværktøj, der skaber opmærksomhed omkring dit firma hos potentielle kunder. Lok nye kunder til butikken – send dem en firmagave, de ikke kan stå for. Så snart de har fået smag for jeres produkt, brand eller ydelse vil et samarbejde mellem jer helt sikkert blomstre.

Savner du mere inspiration, så start din søgning efter flere gaveideer lige her.