5 frække gaveideer til kæresten

Julen er ovre for denne gang og vi har ramt januar. Den kolde og kedelige måned. Men det behøver den slet ikke være.

Gråvejr og regn giver bare anledning til at skulle være indenfor og hygge. Her kommer 5 frække gaveideer, som er perfekte at give kæresten for at spæde op i hyggen derhjemme. 

Forspillets fantasifulde liv

I forholdet er forspillet vigtigt, da det kan være essentielt for, om det bliver en god oplevelse for begge parter. For mange er forspillet ikke vigtigt, men ofte er par som bruger tid på forspil også et lykkeligere par, da de bruger tid på at lære hinanden at kende og bruger mere tid på hinanden.

Et forhold hvor knaldet bare er en del af dagligdagen, som en pligt, kan resultere i at det mislykkedes. Derfor er det er god ide at bruge tid på din partner og overraske dem med noget ny energi i sexlivet.

En ide til at peppe forholdet op med noget fantasifuldt forspil kan være noget sexet undertøj også kaldet lingeri. Hos Hunkemöller har de masser af frækt lingeri til at få dig til at føle dig ekstra sexet, både for dig selv og for din partners skyld. Det kan derfor være en god ide at kickstarte romantikken ved at give din partner sådan en gave.

Trænger i til at få lidt nyt liv ind i jeres sexliv, så er kostumer også en god ide til forspillet, da det kan give et frækt scenarie. Hun kan enten klæde sig ud som en fræk sygeplejerske og han kan være en læge eller politibetjent. Mulighederne er mange. Det er kun fantasien der viser vejen frem. 

Det vidunderlige ved samlejet

Efter forspillet kommer samlejet, her er der også masser af gode ideer til at peppe det ekstra meget op.

Ting du kan købe som gaveideer til kæresten er bl.a. håndjern, buttplug eller vibrator. Find det hele (og meget mere) her.

For kvinden er det ikke altid lige nemt at komme, det kræver afslappelse og at overgive sig 100% til partneren.

Der findes mange erogene zoner hos både mænd og kvinder. Hos manden er det hovedsageligt når penis har erektion at han opnår nydelse.

Det er sværere hos kvinden. Og man kan føle sig rastløs når man ikke får ens kvinde til at komme. Dog er der hjælp at hente. Der er flere muligheder, om du er til det mere ekstreme eller ej.

Ved køb af håndjernene kan du sætte dem på hende over hendes hoved. Herefter kan du bruge buttplug og vibrator som hjælpemidler. Det at ramme anus, klitoris og være inde i hende samtidig, kan skabe en eksplosion af lykke hos kvinden. 

Det alternative og uskyldige

Er du den mere uskyldige type som ikke vil alt det voldsomme, kan der være sjove ideer, så som sexlege, som kan bruges som forspil og optakt til sex.

Det kan bl.a. være frække sexspil. Apps med sexstillinger man kan prøve, som lege. Derudover kan en god gave være massageolie, som kan bruges til en lækker massage til forspillet, hvilket kan bruges til både mænd og kvinder. Sex-gadgets er også en mulighed, som sjove klokker hvor der står ring for sex.

Der er uendelige muligheder for at få fantastiske og sjove oplevelser i sengen. Mangler du inspiration og ideer til hvor du skal finde ordentlige kvalitetsprodukter, kan du gå ind på Eroti.dk, og finde alt du har brug for. 

Vil du have mere inspiration?

Vil du gerne have endnu flere ideer til gode gave til kæresten, så kan du forsøge dig i vores store guide med gaver til kæresten her.