5 abonnementer du kan give som gave til unge mennesker

Det kan være rigtig svært at finde på gaver til unge mennesker. For hvad ønsker de sig? Det kommer selvfølgelig helt an på alderen, men en god idé er et abonnement. Med et abonnement kan du stort set selv vælge, hvor lang en periode abonnementet skal løbe over (hvor meget du har råd til), og så kan den unge jo selv vælge, om det skal køre videre for egne penge.

Herunder får du forslag til en række abonnementer, du kan give til et ung menneske – helt ned fra den unge, der lige er blevet konfirmeret og op til den unge, der lige er flyttet hjemmefra.

Abonnement til mobilen

En del unge mennesker har taletidskort i deres telefon for ikke at betale en regning fast hver måned og for ikke at få ekstraregninger, fordi taletiden eller datamængden i abonnementet er opbrugt. Det kan også være en fordel med et taletidskort, hvis telefonen ikke bliver brugt så meget, at abonnementsprisen kan tjene sig selv hjem. Men hvor mange unge bruger telefonen så lidt?

Find et billigt mobilabonnement, som du kan give den unge i gave – det vil vække glæde. Du kan se priser på mobilabonnementer på mobilabonnementpriser.dk.

Medlemskab til fitnesscenteret

Mange unge tænker meget over deres sundhed og deres udseende. Men det er ikke altid nemt at få taget sig sammen og komme ud at løbe, eller løfte vægte hjemme på værelset.

Giv den unge et abonnement til et nærliggende fitnesscenter, hvor den unge også kan møde ligesindede og måske få nye kammerater. Men pas på, for nogle gange er prisen meget lav den eller de første måneder, for så at stige gevaldigt, når tilbuddet udløber.

Underholdning i fritiden og på farten

Unge mennesker er ofte på farten – til og fra uddannelsen. Tiden i toget kan blive lang. Køb et abonnement på en musik- eller streamingtjeneste med film eller e-bøger eller -blade, som kan lyttes, ses eller læses på tabletten eller telefonen.

Abonnementet kan naturligvis også bruges derhjemme, eller når de er en flok, der samles et eller andet sted.

Måltidskasser

Er den unge flyttet hjemmefra, kan det være svært at få pengene til at slå til – især hvis den unge er på SU. Giv et bidrag til den daglige madlavning.

Måltidskasser kan fås i et hav af udgaver. Til den kræsne, til den enlige, til den, der ikke har så meget tid eller til den, som ikke er så god til at lave mad.

Måltidskassen bliver bragt ud til den unges adresse. Så er du også sikker på, at den unge får noget ordentlig mad, selvom han/hun er flyttet hjemmefra.

Sæsonkort

En anden form for abonnement er sæsonkort. Du kan købe sæsonkort til yndlingsklubben – fodbold, håndbold osv. – eller til forlystelser, som Tivoli, Legoland, Sommerland eller Lalandia. Der er mange muligheder.

Find på et abonnement, du ved den unge ønsker sig eller vil få god gavn af, eller find på noget, som han/hun måske ikke lige havde ventet. Fordelen er jo, at når det udløber, er det op til den unge selv, om han/hun vil fortsætte betalingen selv.