4 konkrete ideer til gaven til den haveglade

Leder du efter en god gave til en person, som er glad for at gå i haven? Så følger her en række gode bud på gaver, der henvender sig til den haveglade person. Gaverne fås i mange forskellige prisklasser, så du behøver ikke at vælte budgettet.

Kender du en person, der er vild med havearbejde, er det oplagt at finde en gave, som på den ene eller anden måde relaterer sig til haver. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge til en person, som er vild med at gå i haven, følger her en række bud på gaver, som med garanti vil bringe glæde.

Fliserenser

En fliserenser er en oplagt gave til en person, som er vild med havearbejde. Der er ikke noget, der er lige så irriterende som en sjusket terrasse. Ukrudt har en tendens til at sprede sig overalt, når solen begynder at skinne og give varme.

Det resulterer hurtigt i en terrasse, som ikke er så indbydende, medmindre der tages hånd om problemet med det samme. Hvordan får man så bugt med ukrudt i fliserne? Man bruger naturligvis en fliserenser. Den fjerner nemt og hurtigt ukrudtet mellem fliserne, så man i stedet kan bruge tiden på andre ting.

Spagnum

Spagnum er et naturligt og værdifuldt produkt, som anvendes til at pleje planter og busker i haven. Spagnum består af dødt plantemateriale, hvoraf den største del er tørvemoser fra danske højmoser. Spagnum er et fornuftigt materiale, hvis du ønsker en veldrænet, gennemiltet og tilpas sur jord. Du kan købe spagnum her.

Havebøger

Bruger den person, du skal forære en gave, lang tid i haven, er det naturligvis oplagt at forære vedkommende en eller flere bøger omkring haven. Den kan give indblik i mange forskellige emner omkring haveliv, og det kan gøre hobbyen endnu sjovere.

Et gavekort til planter

De fleste, som elsker deres have, er også vilde med planter. Der findes masser af forskellige planter, og det kan være svært at forære en i gave, da du ikke altid ved, hvilken sort vedkommende mangler. I stedet kan du investere i et gavekort, som du kan forære i gave.

Det giver modtageren mulighed for selv at vælge den rigtige plante, som passer til vedkommendes have. Der er mange muligheder, men vælg et gavekort til en butik, som ligger i nærheden af, hvor modtageren bor, så det er nemt at hente planterne.