3 ting til haven, der kan gives i gave

Elsker du, dine venner og familie også lune sommeraftener i haven, hvor der bliver grillet god mad, lavet snobrød og s’mores og snakket til langt ud på natten? Så vil dine venner og familie med garanti sætte stor pris på en gave, de kan bruge i haven. Vælg mellem alt fra sjove spil til lækre havemøbler. Her på siden har vi fundet 3 ting til haven, der kan gives i gave.

Når dagene først bliver lunere og længere, findes der ikke noget bedre end at bruge dagene i haven. Mens nogle elsker at pusle om blomsterbedene, foretrækker andre at læne sig tilbage i lænestolen eller spille et spil. Hvad end dine venner og familie er til det ene eller andet, kan du være sikker på at finde den helt rigtige gave, de kan bruge i haven, her.

Hvordan finder du en god gave, der kan bruges i haven?

Der findes heldigvis et hav af gode gaveidéer, når du først har besluttet at give en ting til haven.

Inden du lægger hovedet i blød, kan det imidlertid være en god idé at overveje, hvor stor en have, den heldige modtager af din gave har, og hvordan han eller hun foretrækker at bruge haven.

Vil du f.eks. give en gave til familien, der lige er flyttet i hus med have, mangler de helt sikkert sjove spil, haveredskaber og lækre havemøbler.

Har du besluttet dig for at give en gave til haven? Så vil flotte havemøbler bestemt været et hit, som enhver haveejer vil sætte pris på.

Havemøbler til dem, der er flyttet i hus

Vil du give en praktisk og lækker gave til familien, der lige er flyttet i hus, er havemøbler den oplagte gaveidé.

Vælg mellem alt fra praktiske borde, hvor I alle kan samles om sommeren, til lækre stole, hvori der virkelig kan slikkes sol. Eller hvad med en solid parasol, der skærmer for solen til frokosttid?

På nettet kan du finde inspiration og flotte havemøbler i alle prisklasser, som din ven eller familiemedlem helt sikkert vil elske!

Smarte haveredskaber enhver får brug for

Det er ikke sjovt at eje have, hus og hæk, hvis redskaberne ikke er i orden. Det er derfor oplagt at give en værktøjskasse, en god hækkeklipper eller sneskovl til parret, der lige er flyttet i hus.

Vælg blandt andet mellem alt fra billige kits med handsker og redskaber til roserne til dyrere gaver såsom en plæneklippere og store bålfade.

Sjove havespil, som hele familien helt sikkert vil elske

Er der børn – eller barnlige sjæle med et veludviklet konkurrencegen – i familien, du vil give en gave til haven, er det oplagt at give et sjovt havespil, en gynge eller lignende.

Er I til lune sommeraftener med kolde øl, er Kongespillet et hit for børn såvel som voksne. Eller hvad med at give et kroketspil eller et sæt petanquekugler?

Skal det gå rigtig vildt for sig, kan du give en sandkasse, gynge eller fed trampolin til børnefamilien, der elsker at lege i haven. Find flere gaver til haven her.