3 sikre gaver til den kvalitetsbevidste

Tit og ofte står man med problemet om hvad man skal give i gave. Folk kan være meget kræsne og have nogle helt bestemte præferencer. Vil du være helt sikker på, at den gave du giver, ikke bliver byttet, så følg med her. Vi har samlet en række gode ideer til den kvalitetsbevidste mand/kvinde. Det er sikkert simpelt, men godt!

1. Dansk design

Trenden om design i de danske hjem er kun opadgående. Flere og flere anskaffer sig lokal produceret produkter i højeste kvalitet. Dette kunne f.eks. være Royal Copenhagen. Køb et helt sæt, eller enkelte dele til hende. Måske nogle fine tallerknerne. Vi er i hvert fald sikre på at det nok skal falde i god jord.

De lidt større gaver er også en mulighed. Fylder den heldige rundt? 40 år? Så vil designer møbler kunne være en mulighed. Arne Jacobsen, en af vores mest kendte danske designere laver møbler i alle udformninger. Specielt er 7’er stolen kendt. Cognac i læder, eller uden nogen form for betræk. Forhør dig med dig rundt. Hvad ønsker gavemodtageren sig og dan dig et billede derfra.  

2. De våde varer

Det kvalitetsbevidste hjem og mand. Et bar-bord fyldt med spiritus. Men ikke alt for mange lokalt produceret væsker. Hvad skal man så give ham? Se ind ad, ikke ud ad. Bornholm har rigtig mange destillerier. Prøv en Vodka lagret med verdens ældste granit. Her opnår vodkaen en lang række kvaliteter som mineraler.

Hvad med en snaps? I alle udformninger. Julesnaps, påskesnaps eller akvavit. Alle lavet med gamle opskrifter og traditioner i bagtankerne. Spiritus har altid været e sikkert valg til ham. Om de drikker eller ej. I nyere tid kan man nemlig få øl uden alkohol i. Og andre udskænkninger. Prøv det nu.

3. Oplevelser

Har han/hun alt. Eller det tror du i hvert fald. Så prøv at finde en oplevelse du tænker vil passe til den heldige gavemodtager. Alt fra bungyjump, til klatring i trætoppene eller et kursus i masterchef lokalerne. Lav mad med din yndlingskok, eller tag han/hun på en kulinarisk oplevelse på en af verdens bedste restauranter.

Danmark har flere ting at byde på end du tror. Kajak langs Møns gigantiske kalkvægge der slanger sig 100 meter op mod himmelen. Den kvalitetsbevidste mand eller kvinde vil kunne udfordre sig selv, som de ikke har gjort før.

Find et stort udvalg af oplevelser der kan gives som gave her.