3 lækre gaver fra Bambuni, som er lavet af bambus

Er du i tvivl om, hvad du skal forære i gave? Så kan du med fordel investere i et par lækre produkter fra Bambuni, der udelukkende producerer ting af bambus. Herunder følger tre specifikke produkter, der egner sig perfekt som gave til én, du holder af.

Hvad er Bambuni?

Bambuni blev oprindeligt stiftet som et hobbyforetagende, men i dag er det en veletableret forretning, som selv designer og producerer bambusprodukter i mange forskellige udgaver. Fordelen ved at vælge et bambusprodukt er, at det har en god kvalitet og et blødt touch, som gør det behageligt at have på.

Samtidig er det en stor fordel, at bambus er i stand til at transportere sved og fugt væk fra kroppen, hvilket især gør bambus ideelt til undertøj. Når du vælger et produkt fra Bambuni, får du desuden design, kvalitet og holdbarhed kombineret i ét produkt. Den perfekte gave, hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære.

#1: Et par bambustrusser

Bambus trusser er det perfekte undertøj, da bambus er blødt og behageligt at have på. Når du vælger et sæt trusser i bambus fra Bambino, får du den absolut højeste kvalitet inden for bambusfibre, som har et flot skær og en rund overflade. Trusserne er udarbejdet af 96 procent økologisk bambus og 5 procent elastan.

Begge dele er medvirkende til, at trusserne føles bløde og er behagelige at have på. Trusserne er til alle kvinder, uanset hvilken vægtklasse man befinder sig i – og du kan derfor med garanti finde et par bambustrusser, som passer til din kæreste eller en anden kvinde, som du holder af.

#2: Et bambushåndklæde

Et bambushåndklæde er det helt rigtige valg, hvis du vil have et håndklæde, der på én og samme tid er blødt, behageligt og svedabsorberende. Faktisk kan et bambushåndklæde absorbere op til tre gange deres vægt i vand, hvilket både gør dem ideelle til badeværelset og til stranden.

Bambushåndklæder er desuden antibakterielle, da de indeholder et naturligt middel, som holder bakterier på afstand. Det gør et bambushåndklæde til det optimale valg, hvis du har følsom hud eller døjer med forskellige allergier. Samtidig er de miljøvenlige, da bambus er en bæredygtig ressource.

#3: Bambussengetøj

Ligesom bambushåndklæder er sengetøj et fornuftigt valg, hvis du vægter kvalitet, holdbarhed og komfort højt. Samtidig har sengetøjet de samme antibakterielle funktioner som både undertøj og håndklæder, hvilket gør det til en ideel gave, hvis du kender en person, som døjer med allergier eller har følsom hud.

Du kan få mange forskellige former for bambussengetøj, men vælger du et produkt fra Bambuni, er der fokus på designet. Sengetøj er ikke bare sengetøj, og udvalget byder på både dyne- og pudebetræk. Der er noget for enhver smag, og modtageren vil med garanti blive glad for gaven.