Konfirmationsgaver

Det kan være svært at finde en god gave til en pige eller dreng i konfirmationsalderen, men vi vil alligevel forsøge at inspirere dig og give dig ideer til konfirmationsgaver i denne artikel. 

Konfirmationsgaver til piger og drenge

Viser 7 ud af 7 resultater

Gadgets

Ungdommen er vokset op med gadgets, og du kan med stor sandsynlighed finde en god konfirmationsgave på en af landets bedste gadgetsshops.

Det kan både være sjove, praktiske og anvendelige gadgets.

Mobiltelefon

De fleste unge bruger enormt meget tid på deres mobiltelefon. De chatter, spiller spil og surfer på nettet. For de fleste unge er det deres vigtigste gadget.

Uanset om din teenager har haft mobiltelefon før, så kan den altid trænge til en opgradering. Det er i høj grad også et spørgsmål om at have en smart telefon, så en ny og flot mobiltelefon er en god konfirmationsgave.

Oplevelser

De fleste unge piger og drenge er eventyrlystne og vil gerne opleve noget og gerne noget der udfordrer dem lidt.

Et gavekort til spændende oplevelser som klatring, flyvning, vilde aktiviteter på vandet og lignende kan derfor den perfekte gave til konfirmanden.

Cykel

Teenagere vokser meget og cykler ofte en del, da de ikke har andre muligheder. Derfor er der mange der får en ny cykel i konfirmationsgave. Det er en praktisk og god gave til unge mennesker der cykler meget.

Det er en af de dyre gaver, så måske skal flere familiemedlemmer eller venner gå sammen om en konfirmationsgave af denne størrelse.

Gaming udstyr

Der er mange unge mennesker der elsker at spille computer eller på konsol. Det er en livsstil for mange - og de kan faktisk blive ret gode til det. Nogle bliver så gode til det at det kan blive deres levevej.

For at få en optimal oplevelse skal udstyret være i orden, og det kan være en fin konfirmationsgave til drenge især. Du kan f.eks. overveje headsets, en gamer stol, mus, keyboard eller andet gaming udstyr.

TV

Hvis din konfirmand endnu ikke har sit eget TV, så vil det med garanti være et stort ønske hos både piger og drenge.

TV'et benyttes ikke kun til at se yndlingsprogrammerne på, men også til at tilkoble konsol og computer. Det er med garanti en konfirmationsgave der falder i god jord.

Produkter til personlig pleje

Personlig hygiejne er noget der fylder mere og mere hos piger og drenge i konfirmationsalderen og både piger og drenge har en række produkter de bruger jævnligt - eller måske endda dagligt. 

Find produkter til hårpleje, hudpleje, kropspleje, make-up, parfume og meget mere, som alt sammen egner sig godt til en konfirmationsgave.

Vil du gerne finde konkrete gaveideer til hende, så tjek denne artikel med over 50 gaveideer til hende. Skal du finde en konfirmationsgave til en dreng, så tjek vores guide med gaveideer til ham lige her.

Hvad skal en konfirmationsgave koste?

Konfirmander ønsker sig ofte meget dyre ting, da de også ofte har en forventning om at modtage store pengegaver eller dyre gaver. De kender med garanti nogen der er blevet konfirmeret og har hørt hvad de har fået. Det sætter deres forventninger i vejret.

Hvor mange penge du skal bruge på konfirmationsgaver afhænger dog mest at din relation til konfirmanden og om du er inviteret med til konfirmationen eller ej.

Naboer, venner og evt. familie der ikke er inviteret med til konfirmationen sender ofte en blomsterhilsen eller en lille gave, hvis de ønsker at give en gave.

Familie og venner der er inviteret med til festen bruger ofte mellem 200 - 500 kr. på konfirmationsgaven pr. person.

Den nærmeste familie, som bedsteforældre og forældre bruger ofte mindst 500 kr. på konfirmationsgaven. Mange familier bruger en del mere på at give deres konfirmand det han eller hun ønsker sig.

Forældrene har dog mange udgifter til selve festen og til konfirmationstøj, så det er helt fair hvis gaven fra forældrene ikke bliver den største.