Gaveønsker

Mangler du en god gave til en bestemt anledning, så har vi samlet en lang række forslag til gaveønsker på denne hjemmeside til din inspiration.

Hvad skal jeg ønske mig?

Hvert år til din fødselsdag og andre anledninger, stiller du sikkert dig selv ovenstående spørgsmål. Hvis ikke du selv stiller spørgsmålet, så er der altid nogle personer der gerne vil give dig en gave, der er ude i god tid.

Selvom spørgsmålet om hvad du ønsker dig, kan være irriterende i måneder før det du synes det er aktuelt, så kan du lige så godt gøre hvad du kan for at hjælpe, så du får noget du kan bruge og slipper for at bytte det du har fået.

Et eller to ønsker kan du sikkert godt komme i tanke om, men så stopper det også – og de resterende ønsker ender med at være penge eller gavekort.

Men hvad med noget andet for en gangs skyld?

Svaret på spørgsmålet "Hvad skal jeg ønske mig" afhænger naturligvis af, hvem du er – men her finder du nogle forslag til gode gaveønsker. Måske finder du også et par gode gaveidéer til de mennesker, du selv på et tidspunkt skal købe en gave til.

Gode gaveønsker

Hvis du ingen ide har om hvad du skal ønske dig, så får du herunder et par hotte forslag til gode ønsker til mænd og kvinder - uanset alder.

  • Oplevelser: Hvis du ofte finder på gave ønsker som du ikke for alvor mangler, så kan du ønske dig oplevelser. Det kan enten være biograf, koncerter, festival billetter eller en af de mange super fede oplevelser herfra
  • Gadgets: Kender du en der aldrig ved hvad han eller hun skal ønske sig, så er fede gadgets altid et hit. Både for mænd og kvinder. Find fede og brugbare gadgets her.

Ovenstående er faktisk vores 2 absolut bedste bud på gode gaveideer til folk der ikke ved hvad de ønsker sig, uanset om det er dig selv eller en du skal give en gave).

Savner du mere inspiration, så tjek et af nedenstående links, hvor du finder mange flere forslag til hvad du kan ønske dig.

Hvad er et godt gaveønske?

Det er dig, der skal have gaven og så er det primære naturligvis, at det er noget du ønsker dig eller kan bruge.

Men hvis du også gerne vil gøre det nemt for giveren af gaven, er der nogle ting, du kan gøre.

  1. Send et link til den ting, du faldt over, da du sad og googlede “Hvad skal jeg ønske mig?”. Det kan nogle gange være svært for den, der skal give dig gaven at finde nøjagtigt den ting, du ønsker dig – og så er det jo smart, at du samtidig med du lader ønsket flyve, også fortæller hvor gaven kan købes.’
  2. Tænk over hvad gavebudgettet er. Hvis din mormor kun giver gaver for 200 kroner kan hun alligevel ikke bruge dit ønske om en ny cykel til så meget.
  3. Lad være med at give de samme ønsker til alle folk.